Rreth Nesh

Rreth Deamak

NingboDeamakInteligent Technology Co., Ltd.

Është themeluar në vitin 2016. Është një prodhim burimor që fokusohet në kërkimin dhe zhvillimin, prodhimin, shitjen dhe shërbimin e dritave me induksion të trupit të njeriut, dritave kreative të natës, dritave të kabinetit, dritave të tavolinës për mbrojtjen e syve, dritave të altoparlantëve Bluetooth, etj.

Kompania aktualisht ka rreth 100 punonjës, një ekip R&D prej më shumë se 10 personash dhe ka një numër patentash për shpikje të dizajnit;
Zona ekzistuese e impiantit është më shumë se 2000 metra katrorë, dhe 4 linja prodhimi, montimi dhe paketimi, si dhe pajisje të ndryshme prodhimi gjysmë automatike dhe pajisje profesionale të testimit LED.

E themeluar
+
Talent i shquar
R & D
Zona e fabrikës

Çfarë bëjmë ne

Në përgjigje të konkurrencës së ashpër të tregut, kompania ka një ekip të lartë R&D që përgjigjet shpejt dhe mund t'u sigurojë klientëve OEM/ODM;

Ajo ka përjetuar R&D, prodhimin dhe kontrollin e cilësisë me kontroll të rreptë të secilës lidhje, dhe operon në mënyrë rigoroze në përputhje me sistemin e menaxhimit të cilësisë ISO9001 Në të njëjtën kohë, kompania ka një sistem të avancuar dhe fleksibël të menaxhimit të zinxhirit të furnizimit gjatë gjithë procesit për të shoqëruar ofrimin e produkteve me cilësi të lartë dhe fleksibël.

Me parimin e shërbimit të "vetëeliminimit, kërkimit të përsosmërisë dhe tejkalimit të vazhdueshëm të pritjeve të klientëve", ne kemi fituar besimin dhe lavdërimin e klientëve me cilësi të lartë, efikasitet të lartë dhe çmim shumë konkurrues dhe sistemin e shërbimit pas shitjes.

1

Makinë saldimi me ultratinguj

_S7A0184

Funksionimi i linjës së montimit

Funksionimi i linjës së montimit

- (2)

Magazina

Kultura e Kompanisë

Duke iu përmbajtur: "Inovacioni teknologjik sjell një jetë më të mirë, duke u fokusuar te cilësia për të fituar besimin e përdoruesve", Ningbo Dimeike Intelligent Technology Co., Ltd. do të vazhdojë t'u ofrojë klientëve produkte me kosto efektive.

Pse na zgjodhet ne ?

Patenta

Të gjitha patentat e produkteve tona.

Përvoja

Përvojë e pasur në shërbimet OEM dhe ODM (përfshirë prodhimin e mykut, derdhjen me injeksion).

Certifikatat

CE, RoHS, FCC, certifikimi, certifikata ISO 9001 dhe certifikata BSCI.

Sigurimi i cilësisë

100% test i plakjes së prodhimit masiv, 100% inspektim i materialit, 100% test funksioni.

Shërbimi i garancisë

Garanci njëvjeçare dhe shërbim pas shitjes gjatë gjithë jetës.

Ofroni mbështetje

Siguroni informacion të rregullt teknik dhe mbështetje për trajnime teknike.

Departamenti i R&D

Ekipi i R&D përfshin inxhinierë elektronikë, inxhinierë strukturorë dhe dizajnerë të pamjes.

Zinxhiri modern i prodhimit

Punëtori e avancuar e pajisjeve të prodhimit të automatizuar, punëtori e montimit të prodhimit, zona e paketimit të prodhimit.

Certifikata

 • Certifikata (2)
 • Certifikata (1)
 • Certifikata (12)
 • Certifikata (11)
 • Certifikata (10)
 • Certifikata (9)
 • Certifikata (8)
 • Certifikata (7)
 • Certifikata (6)
 • Certifikata (5)
 • Certifikata (4)
 • Certifikata (3)
 • Certifikata (2)
 • Certifikata (1)
 • Certifikata (12)
 • Certifikata (11)
 • Certifikata (10)
 • Certifikata (9)
 • Certifikata (8)
 • Certifikata (7)
 • Certifikata (6)
 • Certifikata (5)
 • 2016
  Ne kemi ecur përpara.
 • 2017
  Forcimi dhe përmirësimi i sistemit të menaxhimit të punëtorisë
 • 2018
  Numri i të punësuarve është rritur nga më shumë se 20 në më shumë se 100 dhe numri i linjave të prodhimit është rritur nga 2 në 4.
 • 2019
  Hulumtimi dhe zhvillimi i inovacionit të produktit, modele shpërthyese, piqen dhe përhapen në treg
 • 2020
  Struktura organizative e kompanisë është përshtatur shumë.Krijimi i departamenteve të ndryshme, ndër të cilat ekipi i kërkimit dhe zhvillimit është zgjeruar nga dy ose tre persona në më shumë se dhjetë persona, punëtoria e prodhimit është rritur në 6 linja montimi, stafi është rritur në 200+ persona dhe fabrika sipërfaqja është zgjeruar në më shumë se 3000 metra katrorë.
 • 2021
  Epidemia prek botën dhe kompanitë e mëdha dhe të vogla po ndihmojnë veten e tyre dhe ne stabilizohemi.
 • 2022
  Objektivi: i mirënjohur në industri, për të inovuar produkte më të mira dhe për të pasuruar jetën e përdoruesve.

Ambient Zyre

Ambient zyre
Mjedisi i zyrës2
Mjedisi i zyrës3
Mjedisi i zyrës4
Mjedisi i zyrës5
Mjedisi i zyrës 5 (2)
Mjedisi i zyrës6
Mjedisi i zyrës7

Mjedisi i fabrikës

Mjedisi i fabrikës (6)
Mjedisi i fabrikës (3)
Mjedisi i fabrikës (4)
Mjedisi i fabrikës (5)
Ambienti i fabrikës (2)
Ambienti i fabrikës (1)
Mjedisi i fabrikës (7)
Mjedisi i fabrikës (8)