Cahya sing luwih cerdas tinimbang sadurunge: Kanthi macem-macem peralatan cahya, saiki kita nawakake pilihan produk sing nyenengake kanggo nyukupi macem-macem syarat cahya-lan akeh inovasi sing apik.

Babagan awake dhewe

Gunakake tumindak kita kanggo nggawe nilai kanggo pelanggan!
  • perusahaan_intr (3)
  • perusahaan_intr (2)
  • perusahaan_intr (1)

Ningbo Deamak Intelligent Technology Co., Ltd. didegaké ing 2016. Iki minangka sumber manufaktur fokus ing riset lan pangembangan, produksi, dodolan lan layanan lampu induksi awak manungsa, lampu wengi kreatif, lampu kabinet, lampu meja perlindungan mata, Bluetooth. lampu speaker, etc.. perusahaan.Perusahaan saiki udakara 100 karyawan, tim R&D luwih saka 10 wong, lan duwe sawetara paten penemuan desain;area tanduran ana luwih saka 2.000 meter persegi, lan 4 produksi, perakitan, lan garis packaging, uga macem-macem peralatan produksi semi-otomatis lan peralatan testing LED profesional.

NEWSLETTER

Buletin kita, informasi paling anyar babagan produk, warta lan penawaran khusus.
  • Kisah LED

    Pameran Dagang China (Indonesia) kaping 3 ing 2023

    Lampu inovatif lan murah kanthi LED

    Saiki epidemi wis rampung, mitra bisnis ketemu maneh sawise kabeh taun sing angel.Kita ora pengin kantun kesempatan gedhe iki kanggo golek kanca anyar ing saindenging jagad.Musim semi minangka musim puncak kanggo macem-macem pameran.Ningbo Deamak Intelligent Technology CO.,...

  • Kisah LED

    Wit Geni lan Kembang Perak "Nggawe" Festival Lentera

    Lampu inovatif lan murah kanthi LED

    Sawise Festival Musim Semi, ana festival tradisional liyane sing penting kanggo wong Tionghoa - Festival Lentera.Ing China ana paribasan yen preian Taun Anyar wis rampung sawise Festival Lentera.Festival Lampion uga diarani Festival Lampu.Iki dianakake ing dina kaping limalas ...

  • Kisah LED

    Lampu Speaker Bluetooth Layak Dimiliki kanggo Dekorasi Ing njero ruangan

    Lampu inovatif lan murah kanthi LED

    Omah minangka papan kanggo ngaso lan santai, mula dekorasi omah penting banget.Nalika dekorasi kamar turu utawa kamar bayi, utawa kanggo acara khusus, umume kita pengin nambah swasana.Lampu atmosfer bisa langsung dekorasi omah, nggawe lingkungan njero ruangan ...

  • Kisah LED

    Pambuka lan Karakteristik Bear Silicone Lamp

    Lampu inovatif lan murah kanthi LED

    Lampu wengi silikon minangka produk silikon panas ing taun-taun pungkasan, kanthi macem-macem wujud lan desain unik.Lampu wengi silikon uga bisa digunakake ing pirang-pirang lapangan, kayata lampu meja, lampu atmosfer lan lampu nyusoni.Lampu wengi jenis iki luwih menarik kanggo kulawarga sing duwe bayi ...

  • Kisah LED

    Global Sources Consumer Electronics Show

    Lampu inovatif lan murah kanthi LED

    Ing jaman pasca-epidemi, kita wis biasa nganggo topeng lan njaga jarak fisik nalika lagi lara.Apa sampeyan kangen urip lan karya sadurunge epidemi, kayata nekani pameran, ngunjungi pelanggan lan pemasok, ngombe kopi utawa bir, lan ngobrol ing wayah wengi?We...

Produk liyane