Produksjonsprosessen til månelampen – 3D-utskriftsteknologi

Månelampehar tiltrukket seg et stort antall forbrukere siden det kom i hyllene.De siste årene har det vært i en relativt varm tilstand.Med sitt vakre utseende var det en gang førstevalget for bursdagsgaver.

Grunnen til at månelampen er foretrukket av et stort antall forbrukere er ikke bare på grunn av dens vakre design og lille form, men også på grunn av bruken av3D-utskrift teknologiå lage den i henhold til den virkelige størrelsen på månen.Månens form matches med myk eller kjølig belysning for å skape en romantisk atmosfære, slik at forbrukere virkelig kan føle månen på himmelen i håndflatene.

For tiden generelt sett har månelamper fjernkontroll og berøringsfunksjoner, som er enkle og praktiske å bruke.Samtidig har månelampene i markedet gult og hvitt lys, som henholdsvis simulerer to moduser av varm måne og kald måne, forskjellig belysning, forskjellige stemninger.

111

Ningbo Deamak Intelligent Technology Co., Ltd. er et fokus på kroppssensorlys, kreativ nattlys, øyebeskyttelse, skrivebordslys, forskning og utvikling av Bluetooth-høyttalerlysserien.Den har en rekke design- og oppfinnelsespatenter.

Vi tror at de nåværende markedsutsiktene for 3D-trykte månelamper fortsatt er optimistiske, med stort potensial, og det er mange forskjellige nye versjoner som dukker opp etter hverandre.Vi vil også oppdatere og forbedre produktet gjennom vår egen erfaring og produksjonsteknologi.I likhet med produktoppgraderinger kan vi prøve å lanserestemmeaktiverte funksjonerog magnetisk levitasjonsteknologi i fremtiden, som vil være mer attraktiv for forbrukerne.

Hvis du er interessert i våre produkter eller ønsker å vite mer informasjon, er du hjertelig velkommen til å legge igjen meldinger eller sende oss en e-post pådeamak@deamak.com.Vi garanterer at forespørselen din ikke faller for døve ører!


Innleggstid: 09-09-2022