Definisjonen og fordelene med solcellevegglampe

vegglampehar vært veldig vanlig i evigheter i livet vårt.Vanligvis er vegglampen installert i begge ender av sengen på soverommet eller gangen.Denne vegglampen kan ikke bare spille en rolle i belysning, men også spille en dekorativ rolle.I tillegg er det en solcelle vegglampe, denne typen vegglampe installert i parken mer.

1. Hva er en solcellevegglampe

Vegglampen er en slags lampe som henger på veggen, som ikke bare kan lyse opp, men også ha en dekorativ effekt.Solcellevegglampe er en av dem, den drives av mengden solenergi for å få den til å skinne.

2. Fordeler med solcellevegglamper

(1) Den enestående fordelen med solcellevegglampen er at den under sollys i løpet av dagen kan bruke sine egne forhold til å konvertere solenergi til elektrisk energi, for å oppnå automatisk lading, og den vil også lagre lysenergien .

(2) Den solcellevegglampestyres av en intelligent bryter, og det er også en lysstyrt automatisk bryter som brukes.For eksempel vil solcellevegglampen automatisk slå seg av om dagen og automatisk slå seg på om natten.

(3) Fordi solcellevegglampen drives av lysenergi, trenger den ikke å kobles til noen annen strømkilde, noe som sparer mye trøbbel med å trekke ledninger.For det andre fungerer solcellevegglampen veldig stabil og pålitelig.

(4) Levetiden til solcellevegglamper er veldig lang.Fordi solcellevegglampen bruker halvlederbrikker for å avgi lys, har den ingen glødetråd, og levetiden kan nå 50 000 timer uten å bli skadet av omverdenen.Levetiden til glødelamper er 1000 timer, og energisparende lamper er 8000 timer.Det er klart at levetiden til solcellevegglamper langt overstiger levetiden til glødelamper og energisparende lamper.

(5) Vanlige lamper inneholder generelt to stoffer, kvikksølv og xenon.Disse to stoffene vil forårsake stor forurensning av miljøet når lampene kasseres.Solcellevegglampen har imidlertid ikke de to stoffene kvikksølv og xenon, så selv om den er gammel, vil den ikke forurense miljøet.

Ningbo Deamak Intelligent Technology Co, Ltd er et fokus på kroppssensorlys, kreativ nattlys, øyebeskyttelse skrivebordslys, Bluetooth-høyttalerlysserie forskning og utvikling, har en rekke design- og oppfinnelsespatenter.

666

Vi er optimistiske med tanke på markedsutsiktene for solsensorlys, og vi jobber hardt med å designe og utvikle nye solsensorlys for utendørs bruk.Solar Motion Controlled Vegglampe er en av dem.Ikke bare har den de tradisjonelle egenskapene til solcellevegglamper -automatisk solcellelading, lang levetid, men også bruke ressursene mer rasjonelt på et annet nivå.

Hvis du er interessert i våre produkter eller ønsker å vite mer informasjon, er du hjertelig velkommen til å legge igjen meldinger eller sende oss en e-post pådeamak@deamak.com.Vi garanterer at forespørselen din ikke faller for døve ører!


Innleggstid: Sep-02-2022