O a ni fa'amanuiaga o lo'o iai i le lamepa fa'apipi'i ambry?

O le taimi nei o le manatu o le umukuka atamai ua matua lauiloa, o le mea sili ona taua o le faʻapipiʻiina o fusi moli ambry.O le auala faʻapipiʻi masani e faʻapipiʻiina i totonu o le kapeneta i lalo ifo o le kapeneta tautau, o le isi e faʻapipiʻiina i luga o le kapoti fola, o nei auala e lua e iai a latou lava uiga.Sei o tatou talanoa e uiga i le lelei o kapoti ma fasi moli.
Fa'amanuiaga muamua: fa'amama fa'alelei le tumama nofoaga mate
E masani lava, o le umukuka i le fale o le avanoa sili ona faigata mo le faamamaina, ma sili atu tulimanu mama, aemaise lava i le pito i lalo o le kapeneta, ae afai e te faʻapipiʻi se liʻo o le fusi moli i lalo o le laulau kapeneta, e mafai ona e foia atoatoa lenei faafitauli, e tusa lava po o le a. o a mea palapala i luga o le eleele e mafai ona iloa vave.
Lelei lua: faigofie ona ala i le po
O nisi tagata o le a ala i luga i le vaeluaga o le po e inu vai, ae o taimi uma i totonu o le umukuka e paʻi atu i le pogisa, faigofie ona tuʻituʻi i luga o le kapeneta, o lea i totonu o le kapeneta mesa i lalo o le faʻapipiʻiina o fusi moli induction, o le tagata i totonu o le. umukuka o le a moli le moli, o le a otometi lava ona tapunia pe a uma ona alu i fafo, sili atu ona faigofie, i le faaopoopo atu i le fusi moli moli vaivai o le a le matua susulu.
Tulaga tolu: faʻamalamalamaga faigofie
E masani lava o le tele o mea umukuka ma mea faigaluega i totonu o le umukuka o le a tuʻuina i totonu o le kapeneta, o le mea e tele, o le kapeneta e pogisa, o le a sili atu ona faigata ona maua, o nisi taimi e manaʻomia ai le ave o se moliuila.O lea na mafaufau ai le uo i lenei metotia, faʻapipiʻi se liʻo o fasi moli i lalo o le laulau kapeneta, lea e mafai foi ona foia le faʻafitauli o le moli i totonu o le kapeneta, ma e le o se minute e suʻe ai mea.

O lo'o e tauivi pea e fa'apipi'i fasi moli i totonu o le kapeneta?Ningbo Deamak Intelligent Technology Co., Ltd. - o se kamupani o loʻo taulaʻi i le faʻalogoina o le tino o le tagata, moli o le po, moli leo Bluetooth suʻesuʻega ma atinaʻe ma le gaosiga o le kamupani tekonolosi atamai LED.I le taimi nei, e ono a matou moli kapeneta eseese. E mafai ona e vaʻai iineideamak.com/cabinet-light.

Mo faʻamatalaga o oloa, faʻamolemole asiasi i la matou upega tafaʻilagi:www.deamak.com.Faafetai mo le su'esu'eina!


Taimi meli: Iuni-28-2022