Aofa'iga o le fa'aogaina o moli kapoti induction

I aso nei, o vaega uma o lo tatou olaga ua tumu i le televave o le atinaʻeina o taimi, ma o suiga manino e mafai ona vaaia i teuteuga o fale.E pei o lemoli kapenetae masani ona faʻaaogaina i totonu o le umukuka, mai le masani faʻainisinia moli kapoti i le amataga, i le lauiloa atamai malamalama kapeneta moli.O le fa'afouina ma le fa'aleleia o lamepa ma molī e mafai ona va'aia o le ausiaina o le atina'e o taimi, ma o lona uiga o le fa'aleleia atili o mana'oga o tagata.

O le mea moni, o le faʻaogaina o le faʻaogaina o moli kapeneta eseese e ese foi.Faʻavae i luga o manaʻoga eseese o tagata faʻatau, moli kapoti sensor atamai ua maua mai foi le tele o suiga inductive, e pei osu'e masini salu lima, sui fa'alogo faitoto'a, ma sui fa'atonu leo ​​fa'a-tolu.O loʻo taua i lalo le lautele o le faʻaogaina o moli kapeneta sensor:

(1) O le moli i le pito i lalo o le kapeneta o loʻo faʻapipiʻiina ma se ki faʻaoga lima-salu.A i ai ni pisia vai i le lima, e mafai ona e kiina le moli i le na o se galu o lou lima, e aunoa ma le paʻi i ai, e maloloina ma tumama.

(2) O le loka o le pusa e teu ai le umukuka, lea e tumu i fagu ma apa.I tulimanu vaivai e le mafai ona faʻamalamalamaina le puna malamalama, faʻatasi ai ma le moli o le kapeneta, e faigofie ona e mauaina mea, e faigofie ma vave.

(3) O le moli o le kapeneta ua faʻapipiʻiina i totonu o le kapeneta ua faʻapipiʻiina i se ki o le faitotoa.A tatala le faitotoa o le kapeneta, e ola le moli, ma pe a tapuni le faitotoa o le kapeneta, e pe le moli.Sefe le malosi ma le taimi.

222

Ningbo Deamak Intelligent Tekonolosi Co., Ltd. o se taulaiga i le malamalama sensor le tino, malamalama po foafoa, malamalama kesi puipui mata, Bluetooth failauga malamalama faasologa suesuega ma atinae, ei ai se numera o mamanu ma mea fou pateni.

Ua mamanuina foi e le kamupani nisi moli kapeneta sensor, e pei o moli kapoti atamai.O le faʻataʻitaʻiga o le taimi salu lima e talafeagai mo le umukuka, ma e mafai ona seti le taimi pe a kuka supa;e mafai ona tu'u le fa'ata'ita'iga uati salu lima i totonu o le potumoe e fai ma uati fa'ailo.O olaga o tagata faʻatau ua aumaia foi le tele o le faʻaogaina.

Afai e te fiafia i a matou oloa, e mafai ona e asiasi i la matou upega tafaʻilagi aloaia: www.deamak.com.


Taimi meli: Aukuso-11-2022