Deamak —— tagata gaosi moli po

0aaf7bf40cb30a91a57e7ab4bfd5b0dFaailoa atu: E le na'o tamaiti e fiafia i le malamalama lelei o le po.So'o se tasi e mana'o e su'e lo latou ala i le fale i le tulua o po—tagata fia inu, tagata e ana fagafao, matua, o le jet-lagged, insomniacs, etc—o le a fiafia pe a maua le auala pogisa e mafai ona folau.Ma o se moli susulu lemu e mafai ona avea le momoe ma se aafiaga miti i itu uma.

Atonu o le a faaosoosoina se tasi e piki i luga se palaka mafolafola, e leai se leaga e mou atu i luga o se puipui pa'epa'e seia oo ina mu moli.Ae aisea e le faʻaaogaina ai le malamalama maualalo o le po e fai ma avanoa teuteu?

Ningbo Deamak Intelligent Technology Co., Ltd. na faavaeina i le 2016. O se punaoa gaosiga e taulaʻi i le suʻesuʻega ma le atinaʻeina, gaosiga, faʻatau ma le tautua o moli faʻauluina o le tino o le tagata, moli po o le po, moli kapeneta, moli kesi puipui mata, Bluetooth. moli failauga, ma isi. O le kamupani i le taimi nei e uiga i le 100 tagata faigaluega, o se vaega R & D e sili atu i le 10 tagata, ma o loʻo i ai se numera o pateni fou fou;o le nofoaga o loʻo iai nei e sili atu nai lo le 2,000 sikuea mita, ma le 4 gaosiga, faʻapotopotoga, ma laina afifiina, faʻapea foʻi ma le tele o masini gaosiga semi-autometi ma masini suʻega faʻapolofesa LED.


Taimi meli: Apr-08-2022