Ako funguje malé nočné svetlo?

Teraz má veľa rodín malé nočné svetlo, s malým nočným svetlom, bude pohodlnejšie vstávať v noci, najmä pre rodiny s malými bábätkami, malé nočné svetlo počas práce, je použiť spínač na otvorenie vnútornej strany svietiace telo, a potom dosiahnuť efekt svetlej miestnosti, aby priniesol pohodlie do rodinného života.Ako teda nočné svetlo funguje?
Princíp nočného svetla je rozdelený do rôznych foriem.Tu sú zdôraznené dva druhy princípu fungovania nočného svetla:
1, ľudské telo indukčné malé nočné svetlo, ktoré má infračervený senzorový spínač, môže dosiahnuť efekt svetla, vypnuté svetlo, skladá sa z kapacitného znižovania, mostového usmerňovača, filtra, obvodu spínača ovládania svetla, relatívne úspory energie.
2, svetelný senzor inteligentná lampa, svetlo inteligentná indukcia, zvyčajne vidíte na chodbe, funguje princíp, existujú senzory, ktoré zistia okolité svetlo, svetlo do určitej miery malého nočného svetla, prirodzene zhasne.Keď svetlo nie je možné vnímať, nočné svetlo sa prirodzene zapne.
3, hlasom ovládané indukčné nočné svetlo, keď je svetlo silné, nočné svetlo je v zatvorenom stave, nočné svetlo sa nerozsvieti;Keď je svetlo slabé, malé nočné svetlo zaznamená zvuk a zapne sa, čím spustí svetlo.

Zásuvné nočné svetlo Sunburst DMK-005 (3)
Ningbo Deamak Intelligent Technology Co., Ltd.je zameraná na svetlo senzora tela, kreatívne nočné svetlo, stolové svetlo na ochranu očí, výskum a vývoj série svetiel reproduktorov Bluetooth, rozmanitosť produktov, vynikajúca kvalita, s množstvom patentov na dizajnové vynálezy.Predovšetkýmvychádzajúce slnko malé nočné svetloje jedným z našich hlavných produktov, okrem ovládania svetla, hlasového ovládania dvoch štýlov, máme aj diaľkové ovládanie.
Ak máte záujem o naše produkty a chceli by ste sa o nich dozvedieť viac, navštívte našu oficiálnu webovú stránku:www.deamak.com.


Čas odoslania: 11. júla 2022